کاشت مو به روش DHI

کلینیک پوست و مو آفرینش > کاشت مو به روش DHI
کاشت مو به روش DHI

فهرست موضوعات در این مقاله

کاشت مو به روش DHI یا کاشت مو مستیم از بدن به سر یک روش نوین کاشت مو است. کاشت مو به روش دی اچ ای بر پایه FUE است. در FUE فولیکول‌های مو به طور جداگانه از ناحیه‌های مختلف بانک مو برداشته می‌شوند و سپس در ناحیه مورد نظر کاشته می‌شوند.

در کاشت مو به روش DHI همزمان که حفره‌های کاشت در ناحیه مورد نظر ایاد می‌شوند چند فولیکول‌ها هم از ناحیه بانک مو برداشته می‌شوند. علت این که نام دیگر کاشت مو DHI کاشت مو به روش مستقیم می‌باش این است که بلافاصله بعد از برداشت فولیکول‌های مو به سرعت درون حفره‌های ایجاد شده در ناحیه کاشت جایگذاری می‌شوند.

کاشت مو به روش DHI چیست؟

در کاشت مو به روش DHI پیوندها با استفاده از میکرو پانچ برداشت می‌شوند. پیوندهای برداشت شده در محلول غنی حاوی مواد مغذی قرار می‌گیرند. به این ترتیب گرافت‌ها در فاصله زمانی بین برداشت پیوند و کاشت آن سالم می‌مانند. پیوندها در این روش با استفاده از ابزار خاصی به نام قلم چوی (Choi Pin) کاشته می‌شوند. تفاوت اصلی بین کاشت مو به روش DHI و FUE استفاده از قلم چوی می‌باشد و به همین علت برخی افراد روش DHI را روش چوی می‌نامند.

قلم چوی یک سوزن توخالی با ابعاد مختلف است که از طریق یک لوله به یک مخزن متصل می‌شود. سوراخ‌های کوچکی در ناحیه گیرنده با استفاده از قلم ایجاد می‌شوند و فولیکول‌های برداشت شده در داخل این سوراخ‌ها قرار می‌گیرند. سوزن چوی با زاویه 40 الی 45 درجه روی پوست سر قرار می‌گیرد و سپس برش کوچکی در پوست ایجاد می‌کند. در مرحله بعد پیستون تعبیه شده در قسمت بالایی آن فشرده می‌شود و فولیکول‌های داخل آن آزاد شده و در برش ایجاد شده قرار می‌گیرند.

کاندیدای مناسب برای کاشت مو به روش DHI

افرادی که ریزش مو سکه‌ای یا آلوپسی دارند مناسب‌ترین کاندیدا برای کاشت مو به روش DHI هستند. اگر بانک مو مناسب ندارید این روش برای شما توصیه نمی‌شود. کاشت برای افرادی که شرایط زیر را دارند؛ نتیجه بهتری می‌دهد:

  • سن: سن مناسب برای کاشت مو بالای 25 سال است. زیرا تا قبل از 25 سالگی، ضعیت بانک مو و وسعت منطقه طاسی تثبیت نشده است.
  • ضخامت موها: از عوامل مهم دیگر برای کاشت مو ضخامت مو است افرادی که موی ضخیم‌تری دارند نتیجه بهتری از افرادی که موهای نازک تری در کاشت مو بدست می‌آورند.
  • تراکم موها: کاشت مو برای افرادی که تراکم موهای آن‌ها در بانک مو خیلی است یعنی 40 فولیکول کمتر در هر سانتی‌متر مربع کاشت مو توصیه نمی‌شود.
  • رنگ موها: افرادی که رنگ مو روشن دارند نتیجه ملوت تری از کاشت مو بدست می‌آورند.
    اگر فردی بانک مو مناسب داشته باشد و شرایط بالا را هم داشته باشد در کاشت مو به روش DHI نتیجه بهتری بدست می‌آورد.

مراحل کاشت مو به روش DHI

کاشت مو به روش DHI یکی ازروش‌های نوین در جراحی زیبایی به حساب می‌آید ور هر که از متقاضیانی که قد کاشت مو به این روش را دارد باید مراحل زیر را بگذارند.

مراحل کاشت مو به روش DHI

1.جلسه ویزیت و مشاوره با پزشک متخصص

برای کاشت مو ابتدا باید یک پزشک فوق تخصص و با مهارت پیدا کنید. برای این امر لازم است وب سایت، صفحه اینستاگرام و کانال‌ها و گروه‌های پزشک در فضای مجازی را بررسی کنید تا نمونه کارهای موفق و کاشت مشابه شرایط خود را مشاهده کنید. همچنین باید افتخارات، کنوانسیون‌ها و کنفرانس‌هایی را که دکتر در آن شرکت کرده است بررسی کنید. علاوه‌بر این، برای اطمینان از تخصص پزشک، باید نظرات سایر متخصصان زیبایی را که به پزشک مورد نظر شما مراجعه کرده‌اند، مطالعه کنید. همچنین هنگام مراجعه به مطب برای مشاوره اولیه حتما با سایر متخصصان زیبایی صحبت کنید.

اکیدا توصیه می‌کنیم قبل از کاشت مو به روش DHI یا هر روش دیگری با یک متخصص زیبایی مشورت کنید؛ زیرا زیبایی شما بسیار مهم است و نباید به هر کلینیک زیبایی اعتماد کنید. متخصص زیبایی سال‎ها از عمر خود را صرف کسب دانش و تجربه در زمینه جراحی زیبایی کرده است.

پس از انتخاب پزشک و در طول مشاوره اولیه، انتظارات خود را از نتیجه جراحی برای پزشک توضیح دهید. همچنین، باید همه چیز را در مورد سلامتی خود به پزشک خود بگویید، از جمله بیماری‌هایی که دارید و داروهایی که مصرف می‌کنید. پس از گوش دادن به صحبت‌های شما، پزشک بانک موی شما را به طور کامل بررسی می‌کند و میزان موفقیت جراحی کاشت مو به روش DHI را توضیح می‌دهد. همچنین زمان کاشت مو نیز مشخص خواهد شد.

توجه داشته باشید که طی این مشاوره ممکن است پزشک به این نتیجه برسد که کاشت مو به روش DHI برای شما مناسب نیست وروش‌های دیگری را برای کاشت پیشنهاد کند.

2. مرحله اولیه کاشت مو به روش DHI بعد از ویزیت

روز عمل، ابتدا در پوست سطح سر شما با استفاده از سرنگ‌های بسیار نازک به طور کامل مایع بی حس کننده تزریق می‌کنند. بی حسی موضعی زمان جراحی باعث می‌شود که هیچ گونه دردی هنگام جراحی احساس نکنید. سپس تیم درمانی پست سطح سر را ضدعفونی کرده برای کاشت مو به روش DHI آماده می‌کنند.

3.کاشت فولیکول‌های مو

برای کاشت مو به روش DHI، گرافت‌ها به وسیله میکروپانچ‌های مخصوص، با حساسیت و ظرافت بسیار بالا برداشته می‌شوند. به منظور حفظ سلامت و کیفیت پیوندها آن‌ها را در حلول غنی مواد دوست دارمو نگهداری می‌کنند و با استفاده از قلم چوی پس از ایجاد سوراخ‌های لازم در فولیکول گیرنده، گرافت‌ها با فشرده سازی پیستون انتهای دستگاه در محل جدید خود قرار می‌دهند.

مزایای کاشت مو به روش DHI

  1. به علت مستقیم بودن، کاشت مو به روش DHI پس از برداشت، گرافت‌ها مستقیما در حفره کاشت قرار می‌گیرند. در این روش اکثر گرافت‌ها سالم میماند و به رشد خود ادامه می‌دهند.
  2. کاشت مستقیم و بلافاصله گرافت‌ها بعد از برداشت باعث افزایش سرعت کاشت مو نسبت به سایرروش‌های کاشت مو می‌باشد.
  3. روش اچ دی ای حداقل عوارض را دارد و جای زخم و اسکار باقی به حداقل می‌رسد.
  4. دوران نقاهت در این روش بسیار کوتاه است.
  5. به دلیل اینکه کاشت مستقیما با دستگاه انجام می‌شد احتمال عفونت وجود ندارد.
  6. سرعت رشد فولیکول‌ها بعد از کاشت مو به روش DHI بالا است. به طوری که بیش از 90 درصد از افرادی که به این روش کاشت
  7. مو انجام دادند سرعت رشد مو بالا مشاهده شده است.
  8. به دلیل استفاده از قلم چی پزشک دقت بالاتری بای ایجاد حفره‌ها و زاویه کاشت گرافت‌ها دارد.
  9. رشد موها در این روش ظاهر طبیعی تری دارد.

معایب کاشت مو به روش DHI

برای اینکه در تصمیم گیری در انتخاب بهترین روش کاشت مو بهتر عمل کنید بهتر است از معایب کاشت مو به روش DHI آگاه باشید تا دید واقع بینانه‌تری نسبت به کاشت مو داشته باشید.

  • هزینه بالاتر: در این روش به علت استفاده از تجهیزات و ابزارهای دقیق کاشت مو دقیق‌تر انجام می‌گیرد و موها پس از رشد ظاهری طبیعی‌تر دارند. در نتیجه هزینه این روش نسبت به روش FUE بیشتر می‌باشد.
  • زمان طولانی تر کاشت مو: با توجه به دقتی که این روش نیاز دارد در نتیجه زمان کاشت مو نسبت به روش SUT طولانی تر می‌باشد.
  • آلرژی به مواد بی حسی: امکان آلرژی به مواد بی حسی در همهروش‌های کاشت مو و حتی کاشت مو به روش DHI وجود دارد.
  • عوارض بعد از عمل: اکثر جراحی‌های زیبایی مانند کاشت عوارض بعد از عمل را به همراه دارند و این یک امر اجتناب ناپذیر است. عوارضی مثل کبودی، خارش، تورم، بی حسی در کاشت مو به روش DHI وجود دارد، فقط شدت هر یک درروش‌های مختلف کاشت مو متفاوت است.

نکات مهم قبل از کاشت مو

  • قبل شروع کاشت مو یک وعده غذایی مقوی و کامل میل کنید.
  • موهایتان از شب قبل با شامپو بشویید.
  • تمامی داروهای مصرفی خود را اعم از داروهای گیاهی و مکمل‌ها همه را به پزشک خود اطلاع دهید.
  • اگر از به دلیل بیماری‌های قلبی، عروقی، تنفسی داروهایی مصرف کردید به پزشک در رز معاینه گزارش دهید تا با مشورت پزشک مصرف شود.
  • اگر به داروهای آنتی بیوتیک از قبیل پنی سیلین، آزیترومایسین، سفالکسین و غیره حساسیت دارید باید به پزشک خود اطلاع دهید.
  • برخی ازمتقاضیان از اتاق عمل ترس دارند، اگر فوبیا اتاق عمل دارید از قبل به پزشک خود اطلاع دهید.
  • 10 روز قبل از جراحی از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین استفاده نکنید. این داروها باعث رقیق شدن می‌شوند و روند انعقاد خون را دچار اختلال می‌کنند.

آزمایشات لازم قبل از کاشت مو

آزمایشات لازم قبل از کاشت مو

یکی از اقدامات مهم قبل از عمل کاشت مو انجام آزمایشات تجویز شده پزشک است. پزشک متخصص به منظور آگاهی کامل از سلامت بیمار برخی آزمایشات را تجویز می‌کند که انجام این آزمایشات ضروری و ارائه مدارک تا قبل تعیین وقت عمل کاشت مو باید به پزشک ارائه شود. آزمایش‌های قبل کاشت مو به دلایل زیر انجام می‌شود:

  1. از مهمترین دلایل انجام آزمایش دانستن علت ریزش مو می‌باشد. ریزش مو ممکن است به دلایل مختلفی از قبیل ژنتیک، تغذیه، کمبود مواد معدنی و ناهنجاری‌های هورمونی باشد. با انجام آزمایش قبل از عمل کاشت مو، علت ریزش مو مشخص می‌شو و دکتر بیبا آگاهی از علت ریزش مو و دکتر با آگاهی از علت ریزش شروع به اقدامات درمانی می‌کند. اگر قبل از کاشت مو علت آن مشخص نشود؛ ممکن است بعد از کاشت دوباره ریزش مو داشته باشید.
  2. یکی دیگر از دلایل آزمایشات قبل از عمل کاشت مو شناسایی بیماری‌های عفونی از قبیل هپاتیت و ایدز است. با شناسایی بیماری‌های عفونی فرد تیم جراحی با رعایت نکات مهم مانند جلوگیری از برخورد دست‌ها با تیغ جراحی برای آلوده شدن پیشگیری می‌کنند.
  3. یکی از مهمترین آزمایشات مشخص شدن وضعیت انعقاد خون بیمار است. در شرایطی که بیمار دچار بیماری انعقاد خون باشد ممکن است باعث مشکلاتی در حین جراحی شد. ضروری است که دکتر قبل از جراحی از این مسئله آگاه باشد.
  4. برخی از آزمایش‌های انعقاد خون شامل مواردی نظیر، FBS، CBC، BUN، CREATININE، PT، HIV، PTT، HbsAg، HCV می‌باشد.

مراقبت‌های بعد از عمل کاشت مو به روش DHI

مراقبت‌های بعد از عمل کاشت مو به روش DHI

یکی از عوامل اصلی که به شما کمک می‌کند نتیجه بهتری از جراحی کاشت مو به روش DHI داشته باشید، مراقبت‌های مناسب پس از جراحی است. هر چقدر هم در انتخاب پزشک متخصص و کلینیک مجهز دقت کنید، اگر در مراقبت از موهای تازه کاشته شده کوتاهی کنید، بدون شک به نتیجه دلخواه نخواهید رسید. ما مهمترین مواردی را که باید به عنوان یک متخصص زیبایی کاشت مو در نظر بگیرید را فهرست کرده‌ایم:

  1. برای شستشوی پوست سر حتما از پروتکل تجویز شده توسط پزشک استفاده کنید. ممکن است پزشک، شما را از شستن پوست سر تا 10 روز منع کند. بعد از این تاریخ حتما با شامپوی تجویز شده توسط پزشک شستشو دهید.
  2. آنتی‌بیوتیک‌ها توسط پزشک برای جلوگیری از هرگونه عفونت تجویز می‌شود. تمام تلاش خود را بکنید تا آنتی بیوتیک‌های خود را به موقع مصرف کنید.
  3. به مدت 2 تا 3 ماه بسته به نظر پزشک باید از استعمال دخانیات اعم از سیگار، قلیان و مشروبات الکلی خودداری کرد. استفاده از این گروه از مواد باعث انقباض عروق خونی و همچنین اختلال در خون رسانی به محل کاشت مو و زخم‌های بانک مو می‌شود. به همین دلیل، بهبود زخم به تأخیر می‌افتد و نتیجه کاشت بسیار ضعیف‌تر می‌شود.
  4. این روش کاشت کم تهاجمی است و زیباجو می‌تواند پس از کاشت به زندگی روزمره خود ادامه دهد. اما از بلند کردن اجسام سنگین و خم شدن برای مدت طولانی باید به شدت خودداری کرد. گزارش شده است که برخی از افراد زیبایی با بلند کردن اجسام سنگین دچار بی حسی در پوست سر شده‌اند.
  5. برای ورزش کردن عجله نکنید! انجام هرگونه فعالیت ورزشی سنگین برای زیباجو به مدت 2 تا 4 هفته با نظر پزشک و شرایط زیباجو مطلقاً ممنوع است. توجه داشته باشید که ورزش شدید می‌تواند به فولیکول‌های تازه کاشته شده شما آسیب جدی وارد کند.
  6. پس از عمل کاشت مو DHI، پزشک زمان‌های مشخصی را برای ویزیت مجدد شما تعیین می‌کند. این به پزشک اجازه می‌دهد تا وضعیت رشد موهای شما را در مراحل مختلف اندازه گیری کند و در صورت نیاز نسخه‌های جدیدی برای شما صادر کند.
  7. از آن‌جایی که محل کاشت فولیکول‌ها باید در 5 روز اول پس از کاشت مو مرطوب نگه داشته شود، حتما از اسپری مرطوب کننده برای این منظور استفاده کنید.
  8. قرار گرفتن در معرض نور شدید خورشید نیز می‌تواند به فولیکول‌های شما آسیب جدی وارد کند. به همین دلیل بهتر است از این کار خودداری کنید. اگر شرایط زندگی شما نیاز به قرار گرفتن در معرض نور خورشید دارد، حتما از کلاه‌های آزاد استفاده کنید.

هزینه‌های کاشت مو به روش DHI

عوامل زیادی در هزینه‌های کاشت مو موثر هستند. یکی از مهمترین عوامل در کاشت مو است، انتخاب روش کاشت است که روش DHI باتوجه به دقت و سرعت بیشتری که دارد نسبت به روش FIT هزینه بالاتری دارد. از عامل مهم دیگر که در کاشت مو تاثیرگذار است می‌توان عوامل زیر را نام برد:

  • ویژگی‌های هر فرد
  • تراکم ناحیه کاشت مو
  • مهارت و دانش جراح
  • تعداد تیم پزشکی
  • کلینیک کاشت مو

سخن پایانی

یکی از جدیدترین روش‌های کاشت مو در دنیا کاشت مو به روش DHI است که با توجه به تازه وارد بودنش، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در نظر داشته باشید که با صرف هزینه و زمان بیشتر برای انتخاب این روش در آینده موهای پرپشت‌تر و طبیعی‌تری خواهید داشت. توصیه می‌کنیم برای بدست آوردن بهترین نتیجه در انتخاب کلینیک معتبر و مجهز با پزشکان و کادر درمان کارآزموده وسواس بیشتری به خرج دهید.

سوالات متداول درباره کاشت مو به روش DHI

  1. دوره نقاهت کاشت مو به روش DHI چقدر است؟
    دوره نقاهت کاشت مو به روش DHI معمولا بین 5 تا 7 روز می‌باشد، اما نتایج آن بعد از 12 ماه مشخص می‌شود.
  2. هزینه کاشت مو به روش DHI چقدر است؟
    هزینه کاشت به عواملی چون ویژگی‌های هر فرد، تراکم ناحیه کاشت مو، مهارت و دانش جراح، تعداد تیم پزشکی و کلینیک کاشت مو بستگی دارد.
4.7/5 - (7 امتیاز)

در این بخش پربازدید ترین مقالات کلینک پوست و مو آفرینش قرار داده می شوند.

سن مناسب کاشت مو

روش های کاشت مو

جدیدترین روش کاشت مو در امریکا

نظرات کسانی که کاشت مو انجام داده اند

علت کوچک شدن چشم بعد از عمل بلفاروپلاستی

قیمت کاشت هر تار مو

کاشت مو در شیراز بهتر است یا تهران؟

نظرات در مورد کاشت ابرو

عوارض لیزر بیکینی برای دختر

میکرو ابرو بعد از چند روز طبیعی میشه

2 دیدگاه

  1. نظری گفت:

    سلام میخواستم ببینم برای من که سابقه کچلی ارثی دارم این روش خوبه؟ با توجه به اینکه نزدیک تابستونم هستیم.

    • miss bakhtiari گفت:

      سلام، در مرحله اول باید به پزشک مراجعه کنید تا با انجام معاینات، بررسی ژنتیک، میزان وسعت طاسی و بررسی وضعیت بانک مو بهترین روش کاشت مو را انتخاب کنید. با توجه به اینکه کاشت مو به روش DHI امکان پیوند مو در تراکم بالا را دارد؛ برای افرادی که طاسی کامل دارند بهترین نتیجه را حاصل می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.