لیزر موهای زائد

کلینیک پوست و مو آفرینش > لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد

یکی از روش‌های محبوب و پرطرفدار برای رفع دائمی موهای اضافی بدن لیزر موهای زائد است. در سال‌های اخیر شاهد استفاده چشمگیر از دستگاه‌های لیزر موهای زائد هستیم. زمانی که سخن از استفاده از لیزر موهای زائد به میان می‌آید، افراد به دو دسته تقسیم می‌شوند. دسته اول افرادی هستند که تجربه‌های ناخوشایند از لیزر موهای زائد دارند و استفاده از دستگاه لیزر را یک کار بیهوده می‌دانند. اما دسته دیگر افرادی هستند که لیزر موهای زائد را یکی از روش‌های معجزه‌آسا برای از بین بردن دائمی موهای زائد بدن می‌دانند.

اگر شما هم در دسته افرادی قرار دارید که دقیقا نمی‌دانید دستگاه لیزر چگونه عمل می‌کند و کدام دستگاه برای نوع پوست شما مناسب است یا این که دستگاه لیزر چه عوارضی برای بدن شما دارد؛در ادامه با کلینیک تخصصی پوست و مو آفرینش همراه باشید تا علاوه پاسخ پرسش‌هایتان از تعرفه‌های شگفت انگیز ما آگاه شوید.

پس همین حالا با ما تماس بگیرید....
لیزر موهای زائد فول بادی

خدمات لیزر کلینیک آفرینش

دستگاه لیزر دایود (Diode)

اشعه دایود (Diode) با پرتو تابش در طول موج 800 تا 810 نانومتر مناسب‌ترین اشعه برای افرادی با پوست‌های کمی تیره یا گندمی و موهای قهوه‌ای یا خرمایی می‌باشد.

دستگاه لیزر ان دی یاگ (Nd:YAG)

اشعه ان دی یاگ (Nd:YAG) با پرتو تابش در طول موج 1064 نانومتر مناسب‌ترین اشعه برای افرادی با پوست‌های تیره و موهای خرمایی یا مشکی می‌باشد.

دستگاه لیزر الکساندرایت (alexandrite)

اشعه الکساندرایت (alexandrite) با پرتو بازتاب در طول موج 755 نانومتر مناسب‌ترین اشعه برای افرادی با پوست‌های روشن و موهای بلوند یا قهوه‌ای روشن می‌باشد.

هزینه پکیج‌های لیزر موهای زائد خانم‌ها با دستگاه تیتانیوم

پکیجقیمت(تومان)
توتال (تمامی نواحی)430/000
ویژه (ساق دست + ساق پا + زیر بغل + بیکینی + لاین باسن + صورت رایگان)320/000
استخری (زیر بغل + بیکینی + لاین باسن + صورت رایگان)150/000

هزینه پکیج‌های لیزر موهای زائد مردان با دستگاه تیتانیوم

پکیجقیمت(تومان)
توتال (تمامی نواحی)850/000
بالا تنه (تنه پشت + تنه جلو + زیر بغل +آنکارد)550/000
استخری (زیر بغل + بیکینی + لایت)220/000

فرم درخواست مشاوره رایگان لیزر

نام و نام خانوادگی(Required)

عملکرد دستگاه لیزر موهای زائد

دستگاه لیزر موهای زائد برای از بین بردن موهای اضافی بدن از تکنولوژی پرتو نور لیزری استفاده می‌کند. عملکرد این دستگاه بر اساس اصل تابش نور لیزر و جذب آن توسط فولیکول موها در پوست است. وقتی یک دستگاه لیزر روی پوست قرار می‌گیرد و نور لیزر از طریق پوست به ساقه موها می‌رسد، انرژی لیزر به فولیکول موها منتقل می‌شود و این انرژی به حرارت تبدیل می‌شود و باعث تخریب ساقه مو می‌شود.

با تکرار این فرآیند در جلسات درمانی مکرر، ریشه موها سست می‌شود و رشد موهای جدید کاهش می‌یابند. دستگاه‌های لیزر موهای زائد معمولاً زمانی که روی پوست در نقطه هدف قرار می‌گیرد و به وسیلهٔ سیستم خنک‌کننده یا گاز محافظ خنک می‌شود تا پوست را در حین جذب انرژی لیزر، سرد نگه دارد و احتمال آسیب دیدگی پوست را کاهش دهد.

مهم است بدانید که عملکرد دقیق دستگاه لیزر و نتایج آن ممکن است به عواملی مانند نوع پوست، رنگ و ضخامت موها، منطقه‌ای که مورد درمان قرار می‌گیرد، و نوع دستگاه مورد استفاده بستگی دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و انتخاب بهترین دستگاه برای شما، بهتر است با پزشک یا متخصص زیبایی مشورت کنید.

انواع دستگاه لیزر موهای زائد

انواع دستگاه‌های لیزر موهای زائد عبارتند از:

  • دستگاه الکساندرایت: این دستگاه از یک لیزر الکساندرایت استفاده می‌کند و برای پوست‌های روشن گندمی با موهای تیره و خرمایی مناسب است.
  • دستگاه لیزر تیتانیوم: دستگاه لیزر تیتانیوم با سه طول موج متفاوت برای انواع پوست‌ها مناسب است. سیستم خنک کننده‌ای داخل این دستگاه تعبیه شده است، امکان لیزر روی هر نوع تیپ پوستی را می‌دهد. این دستگاه دارای سه HR برای لیزر در نواحی وسیع پشت بدن و ران‌ها است.
  • دستگاه لیزر دایود: این دستگاه از یک منبع نوری دیودی استفاده می‌کند و انرژی را مستقیماً به پوست منتقل می‌کند؛ تا فولیکول‌های مو را تضعیف کند. این دستگاه برای پوست‌های تیره با موهای ضخیم، سیاه، قهوه‌ای یا متمایل به خرمایی مناسب است.
  • دستگاه لیزر Nd:YAG: این دستگاه از یک کریستال Nd:YAG استفاده می‌کند و برای پوستی‌های با رنگ تیره و متوسط و موهای قهوه‌ای تیره و مشکی مناسب است.

علاوه‌بردستگاه‌های که در بالا معرفی شدند دستگاه‌های مختلف دیگری در بازار موجود هستند. برای انتخاب بهترین دستگاه لیزر موهای زائد، مشورت با پزشک متخصص زیبایی اهمیت ویژه‌ای دارد. آن‌ها با بررسی ویژگی‌های پوست شما، نوع موها و سایر عوامل مرتبط، می‌توانند بهترین دستگاه را به شما پیشنهاد دهند.

دستگاه لیزر تیتانیوم خوبه یا الکساندرایت

دوتا از بهترین دستگاه‌های موجود در کلینیک‌های زیبایی دستگاه لیزر الکساندرایت و دستگاه لیزر تیتانیوم می‌باشد. دستگاه لیزر تیتانیوم توسط شرکت آلما تولید شده است و این دستگاه تا کنون روی پوست ما ایرانی‌ها بسیار اثر بخش بوده و نتیجه مطلوبی داشته است.
اثر بخشی فوق‌العاده این دستگاه به علت طراحی بی‌نظیر آن و است که در 3 طول موج 755 نانومتر یا الکس و 810 نانومتر یا دایود و 1064 نانومتر یا ان دیاگ از خود ساطع می‌کند. سه طول موج بودن این دستگاه در اقلیم کشور ما که افراد در طیف‌های پوست متفاوتی هستند، این نتیجه را حاصل می‌کند که با هر طیف پوستی چه بسیار روشن و چه بسیار تیره بهترین نتیجه را بگیرید. در کلینیک زیبایی پوست و مو آفرینش لیزر موهای زائد با دستگاه تیتانیوم 2023 و اپراتورهای مجرب صورت می‌گیرد.

کاربردهای لیزر موهای زائد چیست؟

لیزر موهای زائد برای تمامی نقاط بدن که رویش مو دارد مورد استفاده است. اما برای خانم‌ها و آقایان استفاده از لیزر برای نقاط مختلف بدن متفاوت است. برای مثال خانم‌‌ها خواهان لیزر موهای زائد بیکینی و صورت هستند در حالی که آقایان بیشتر خواهان لیزر موهای زائد زیر بغل، خط ریش، موهای پشت کمر و گردن هستند. به این حال دستگاه‌های لیزر با تکنولوژی جدید به قدری منعطف هستند که می‌توانند موهای کل بدن را در کمتر از یک ساعت لیزر کنند.
توجه داشته باشید محدوده تحت درمان مهم نیست که چقدر وسیع، مانند کل بدن یا چقدر کوچک مانند پشت لب باشد. در هر صورت شما برای گرفتن نتیجه مطلوب باید یک دوره درمانی را تکمیل کنید. یک دوره درمانی حداقل 4 جلسه با فواصل زمانی هر 4 هفته می‌باشد.

آیا لیزر موهای زائد عوارض دارد؟

در ابتدا پاراگراف باید خدمت شما عرض کنیم که اگر لیزر موهای زائد با استفاده از دستگاه‌های به‌روز و پیشرفته به کمک اپراتورهای کار آزموده و ماهر زیر نظر پزشک صورت گیرد؛هیچ گونه عوارضی برای شما به همراه نخواهد داشت. با این شرایط افرادی که عوارض بعد از لیزر را تجربه می‌کنند که جلسات لیزر درمانی‌شان توسط اپراتور بی‌تجربه یا دستگاه نامناسب انجام شود.
به دور از تصور عموم مردم، اشعه‌های دستگاه لیزر به عمق عضلات نفوذ نمی‌کند؛ بلکه به لایه سطحی پوست برای از بین بردن و ضعیف کردن ریشه مو نفوذ می‌کند. بنابراین جای هیچگونه نگرانی برای عوارض لیزر موهای زائد نیست. البته باید به این نکته توجه کنید که استاندارد دستگاه لیزر و مهارت اجرایی اپراتور در بروز عوارض تاثیر گذار است. اگر به مراکز لیزر ارزان قیمتی که پزشک متخصص در آن‌ها حضور ندارد و لیزر توسط افراد بی‌تجربه با دستگاه‌های غیراستاندارد انجام می‌شود، مراجعه کنید. عوارضی مانند سوزش، تاول، سوختگی و قرمزی را تجربه خواهید کرد.

برخی از عوارض لیزر موهای زائد شامل موارد زیر می‌شود:

  1. قرمزی پوست: بعد از انجام لیزر ممکن است در نواحی که پوست نازک‌تری دارند دچار قرمزی شوید. برای رفع این موضوع بهتر است از یک کمپرس یخ در ناحیه تحریک‌پذیر و قرمز استفاده کنید.
  2. تغییر رنگدانه‌‎های پوست: در موارد نادری بعد از لیزر موهای زائد ممکن است افرادی که رنگ پوست روشنی دارند در نواحی لیزر شده دچار لکه‌های سیاه شوند و در افرادی که رنگ پوست تیره‌ای دارند در نواحی لیزر درمانی دچار لکه‌های سفید شوند. اگر این عارضه بعد از یک هفته رفع نشد حتما به یک متخصص پوست مراجعه کنید.
  3. پوسته پوسته شدن ناحیه تحت لیزر: در مواردی که پوست متقاضی خشک باشد یا سری لیزر به مقدار لازم پوست فرد را خنک نکرده باشد ممکن است در ناحیه لیزر شده پوسته پوسته شدن پوست مشاهده شود برای رفع این عارضه از کرم‌های زینک اکساید و مرطوب کننده استفاده کنید.
  4. رویش مو در اطراف نواحی لیزر شده: در مواردی ممکن است بعد از لیزر در نواحی لیزر شده دوباره رویش مو مشاهده شود. برای جلوگیری از این عارضه بهتر است از لیزر موهای کرکی خودداری کنید و همچنین قبل از شروع لیزر درمانی از شرایط هورمون‌های بدنتان آگاهی داشته باشید.
  5. تاول: در صورتی که اپراتور کار با دستگاه لیزر را به طور کامل بلد باشد، پیش‌آمد همچین عارضه‌ای غیر ممکن است. همچنین برای جلوگیری از تاول بعد لیزر بهتر است به مدت 24 ساعت جلوی تابش مستقیم نور خورشید قرار نگیرید.
  6. زگیل ناحیه تناسلی و بیماری‌های پوستی: یکی از عوارض لیزر موهای زائد به خصوص در ناحیه بیکینی و تناسلی، زگیل ناحیه تناسلی است. در واقع بروز این مشکل به لیزر موهای زائد ربطی ندارد در واقع به تمیز بودن تجهیزات و محیط لیزر بستگی دارد. برای جلوگیری از این عارضه قبل از اقدام به لیزر از اپراتور خود بخواهید که از لوازم یکبار مصرف یا نو و لوازم ضدعفونی شده برای شما استفاده کند.

نکات مهمی که قبل و بعد از لیزر موهای زائد باید انجام دهید

  1. یک روز قبل از لیزر باید موهای ناحیه مورد نظر را بتراشید.
  2. برای تسکین درد از ژل ضد درد استفاده کنید.
  3. در حین لیزر درمانی باید از عینک محافظ مخصوص برای جلوگیری از برخورد اشعه لیزر با چشمانتان استفاده کنید.
  4. اگر در حین لیزر احساس درد یا ناراحتی کردید حتما به اپراتور اطلاع دهید تا دستگاه را بر اساس بدن شما تنظیم کند.
  5. تا سه روز بعد از لیزر از رفتن به سونا، استخر و جکوزی خودداری کنید.
  6. قبل از خروج از خانه حتما از ضد آفتاب استفاده کنید.
  7. حداقل یک هفته بعد از لیزر در معرض مستقیم نور خورشید قرار نگیرید.

نکاتی برای جلوگیری از عوارض لیزر موهای زائد

همانطور ک در مطلب قبل گفته شد لیزر موهای زائد به طور کلی عوارضی ندارد اما برا جلوگیری کردن از عوارض احتمالی با رعایت برخی نکات می‌توانید تا حد زیادی از بروز مشکلات جلوگیری کنید و با خیالی آسوده فرآیند لیزر را انجام دهید.

  1. اگر سطح پوست شما خشک است بهتر است قبل از جلسات لیزر از کرم‌های آبرسان و مرطوب کننده استفاده کنید.
  2. تا حداقل 3 ساعت قبل از جلسه لیزر در معرض مستقیم نور خورشید قرار نگیرید.
  3. یک روز قبل از جلسه لیزر استحمام کنید و حداقل دو ساعت قبل از لیزر از برخورد آب با پوستتان جلوگیری کنید.
  4. در صورتی که از داروی خاصی استفاده می‌کنید قبل از جلسه لیزر با پزشک خود مشورت کنید.
  5. از نو بودن سری دستگاه لیزر مطمئن شوید.
  6. یک کلینیک زیبایی معتبر که محیط بهداشتی دارد را انتخاب کنید.
  7. از لیزر کردن موهای خیلی نازک یا کرکی خودداری کنید. زیرا لیزر این نوع موها باعث ضخیم شدن آن‌ها می‌شود و برای از بین بردنشان تعداد جلسات طولانی را باید سپری کنید.
  8. حداقل یک ماه قبل از جلسه لیزر از بند انداختن، وکس کردن،اپیلاسیون، کرم‌های موبر و غیره برای از بین بردن موهای زائدتان استفاده نکنید.
  9. اگر تا به حال این موضوع را شنیدید که بعد از جلسات لیزر افراد شاهد رشد مو در نواحی لیزر شده هستند باید بدانید که این اتفاق در زمانی رخ می‌دهد که شما دارای اختلالات هورمونی مثل بیماری‌های تخمدان یا تریوئید باشید. بنابراین توصیه می‌شود قبل از مراجعه به مرکز لیزر به متخصص مراجعه کنید و از او تائیدیه بگیرید.
  10. برای گرفتن نتیجه مطلوب از جلسات لیزر تا 3 ماه قبل از لیزر از سولار رفتن و آفتاب گرفتن خودداری کنید.

آیا لیزر بیکینی دچار نازایی میشود؟

یکی از نواحی که اکثر مردان و زنان برای از بین بردن موهای زائد آن اقدام به لیزر می‌کنند، نواحی بیکینی و اطراف آلت تناسلی است. از نگرانی‌های مهم افراد به خصوص زنانی که متقاضی لیزر در این ناحیه هستند این است که آیا لیزر موهای زائد بیکینی باعث نازایی می‌شود. در ادامه باید بگوییم که لیزر موهای زائد واژن نه تنها باعث نازایی نمی‌شود؛ بلکه بدون هیچ آسیبی باعث تمیزی، زیبایی و روشن شدن پوست در این ناحیه می‌شود.

علاوه‌بر این که لیزر موهای زائد باعث از بین رفتن دائمی موهای اضافه در ناحیه تناسلی می‌شود، از تعریق بدن در این ناحیه جلوگیری می‌کند. با این شرایط احتمال رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها به صفر می‌رسد. از نظر این که موهای ناحیه تناسلی ضخیم و سیاه می‌باشد؛ افراد بهترین نتیجه را در جلسات لیزر درمانی کسب می‌کنند.

در پاسخ به سوال نگران کننده که آیا لیزر ناحیه بیکینی باعث نازایی میشود یا خیر؟ باید بگوییم که به هیچ عنوان این اتفاق نخواهد افتاد. در تحقیقات پزشکی بدست آمده به این علت که لیزر در لایه سطحی پوست با حداکثر 3 میلیمتر برای از بین بردن رنگدانه‌ها و فولیکول‌های مو نفوذ می‌کند؛ امکان صدمه وارد کردن به تخمدان‌ها را ندارد. پس به طور قطعی می‌توان گفت که لیزر موهای زائد بیکینی باعث نازایی در افراد نمی‌شود.

چه افرادی نباید لیزر موهای زائد انجام دهند؟

علت اصلی که لیزر موهای زائد برای برخی افراد توصیه نمی‌شود این است که آزمایشات دقیقی برای نتیجه مناسب و بدون عوارض بودن لیزر برای این افراد بدست نیامده است، شاید در آینده با پیشرفت تکنولوژی لیزر موهای زائد برای همه قابل اجرا باشد. افرادی که نباید لیزر موهای زائد انجام دهند؛ عبارتند از:

  • افرادی که اختلالات هورمونی دارند کاندیدان مناسب برای لیزر موهای زائد نیستند زیرا ممکن است بعد از جلسات درمانی به علت نرمال نبودن وضعیت هورمون‌ها بازگشت داشته باشند.
  • افرادی که داروهای خاص مصرف می‌کنند، البته در بعضی موارد با مشورت پزشک امکان پذیر است.
    کسانی که در ناحیه هدف لیزرشان گوشت اضافی دارند.
  • افرادی که سابقه تبخال مکرر دارند.
  • افرادی که سابقه جوش‌های چرکی و عفونی زیادی دارند.
  • افرادی که پوست خود را برنزه کرده‌اند.
  • افرادی که در محل لیزر تاتو یا خال دارند.
  • افرادی که ایزوترتینوئین مصرف می‌کنند.
  • افرادی که داروهای حاوی طلا مصرف می‌کنند.
  • زنانی که باردار هستن یا در دوره شیردهی هستند.
  • افرادی که سابقه بیماری لوپوس دارند.

آیا لیزر موهای زائد سرطان زا است؟

یکی از بزرگترین دغدغه‌های متقتضیان تردید درباره سرطان زا بودن لیزر است. اگر شما هم در دسته افرادی که نگرانی سرطان زا بودن لیزر موهای زائد را دارند هستید، باید به شما بگوییم که جای هیچ گونه نگرانی نیست و به هیچ عنوان هیچ کدام از دستگاه‌های لیزر موهای زائد سرطان زا نمی‌باشند. لیزر موهای زائد بیکینی از روش‌های پرطرفدار برای رفع موهای اضافی بدن است که توسط بسیاری از متخصصین توصیه شده است.

هزینه لیزر موهای زائد چقدر است؟

هزینه لیزر موهای زائد به عوامل متعدد زیادی بستگی دارد. مثلا قیمت لیزر موهای زائد یک ناحیه مثل پشت لب با کل لیزر کل بدن یا فول بادی، حتما متفاوت دارد. یکی دیگر از عوامل موثر در هزینه لیزر موهای زائد نوع دستگاه لیزر است. هر چه دستگاه جدیدتر باشد و از تکنولوژی پیشرفته‌تری درآن استفاده شده باشد، ایمن‌تر است و نتیجه مطلوب‌تری می‌دهد ک در نهایت هزینه آن بیشتر خواهد بود.

در کلینیک زیبایی پوست و مو آفرینش با استفاده از دستگاه جدید و فوق پیشرفته تیتانیوم قیمت‌های مقرون به صرفه‌ای را ارائه کردیم. در ادامه جدول حدودی قیمت لیزر موهای زائد نواحی را ارائه کردیم و شما می‌توانید برای اطلاع از تخفیف‌ها و جشنواره‌ها به صفحه اصلی آفرینش کاشت مراجعه کنید.

هزینه لیزر موهای زائد خانم‌ها با دستگاه تیتانیوم

ناحیه لیزرقیمت(تومان)
بیکینی95/000
زیر بغل100/000
ساعد100/000
ران پا180/000
بازو90/000
کل دست190/000
پا کامل330/000
خط ناف40/000
خط سینه40/000
دور سینه40/000
خط باسن30/000
شکم کامل110/000
پشت لب30/000
چانه و غبغب60/000
کل کمر180/000
صورت80/000
کشاله ران80/000

هزینه لیزر موهای زائد آقایان با دستگاه پلاتینیوم

ناحیه لیزرقیمت(تومان)
پا کامل380/000
دست کامل280/000
ساعد140/000
بازو140/000
بیکینی110/000
زیر بغل140/000
تنه پشت190/000
تنه جلو190/000
لاین40/000
آنکارد150/000
گوش50/000

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد کدام است؟

مطمئنا شما هم درمیان تبلیغات گسترده در بین انواع دستگاه‌های لیزر گیج شده‌اید؛ اما وقت آن رسیده یکبار برای همیشه با ارائه منبع و استدلال بهترین و مناسب‌ترین دستگاه لیزر را به شما معرفی کنیم. دستگاه لیزر آیس پلاتینیوم (ICE Platinum) که توسط برند آلما که یکی از 5 شرکت برتر جهانی در تولید تجهیزات پزشکی می‌باشد، ساخته شده است.این برند در کشور چین در رتبه 1 قرار دارد.

لیزر تیتانیوم با سیستم خنک کننده قوی و پیشرفته‌اش تجربه‌ای بدون درد با نتیجه مطلوب را برای متقاضیان به عمل می‌آورد. کلینیک‌های به‌روز و پیشرفته توانسته‌اند با بکارگیری لیزر تیتانیوم بهترین عملکرد را با کمترین هزینه به طور افتصادی به مراجعین خود ارائه دهند. لیزر تیتانیوم علاوه‌بر هزینه اقتصادی توانسته است با تولید سه طول موج الکس، ان دی یاگ و دایود عملکرد کاملی از خود در سه طیف رنگی پوست برای انواع موها نشان دهد.

آیا لیزر موهای زائد درد دارد؟

لیزر موهای زائد اصلا دردناک نیست؛ اما برای افرادی که آستانه درد پایین دارند ممکن است در خفیفی ایجاد کند. به طور کلی از 99 درصد مراجعین، می‌توانند درد ناشی از پرتو لیزر را تحمل کنند و تنها 1 درصد آن‌ها نیاز به بی‌حسی موضعی دارند. میزان درد و گزش خفیف ناشی از لیزر موهای زائد، به ناحیه و آستانه درد شما بستگی دارد. بیشتر متقاضیان لیزر درد ناشی از لیزر را مانند برخورد یک کش لاستیکی به سطح پوست توصیف می‌کنند. یکی از مزیت‌های کلینیک زیبایی آفرینش این است که علاوه‌بر استفاده از دستگاه لیزر تیتانیوم با سیستم خنک کنندگی فوق پیشرفته، بنا به درخواست متقاضیان از کرم بی‌حسی موضعی استفاده می‌شود.

علت رشد موهای زائد زنان چیست؟

به طور کلی رویش مو زائد به معنی رشد موهای سیاه و ضخیم در قسمت‌هایی از بدن زنان است که در حالت نرمال نباید بدین‌گونه باشد. رشد موهای زائد به علت بهم خوردن هورمون‌های زنانه و افزایش هورمون‌های مردانه است. تئوری‌های مختلفی درباره رشد موهای زائد زنان در ناحیه بیکینی وجود دارد که برخی از آن‌ها شامل موارد زیر است:

  • نشانه‌ای از آمادگی بیولوژیکی بدن زنان برای فرآیند تولید مثل است.
  • باعث نگهداری از فرمون‌ها می‌باشد.
  • از واژن در مقابل اصطکاک و رابطه جنسی محافظت می‌کند.
  • باعث نگهداری دمای مناسب در هوای سرد و گرم می‌شود.

دستگاه لیزر چگونه باعث از بین رفتن موهای زائد بدن می‌شود؟

لیزر موهای زائد با استفاده از پرتو نورهای مرئی و غیر مرئی برای هدف قرار دادن رنگ دانه‌های داخل موها استفاده می‌کند. رنگدانه‌های داخل پوست ملانین نام دارند. ملانین‌ها هم در پوست و هم در مو موجود می‌باشند؛ اما ملانین به مقدار قابل توجهی در ساقه مو به‌خصوص در اطراف فولیکول‌های مو (ریشه مو) به فراوانی یافت می‌شوند. ملانین‌ها قابلیت جذب پرتوهای نور لیزر دارند. با جذب نور لیزر دمای ملانین‌ها افزایش پیدا می‌کند. افزایش دما در فولیکول‌های مو باعث نابودی آن‌ها می‌شود و پس از تابش نور لیزر به فولیکول‌های مو رشد آن‌ها متوقف می‌شود به طوری که بعد از گذشت 2 هفته شاهد ریزش مو در این ناحیه می‌شوید. در صورتی که دیگر مویی در آن قسمت رشد نخواهد کرد.

دستگاه لیزر به طوری عمل می‌کند که با تابش مستقیم نور در ناحیه مشخص شده روی ملانین‌های موجود می‌تابند و با حرارت باعث از بین رفتن ریشه مو می‌شود. افرادی که پوست‌های تیره و موهای ضخیم دارند بهترین کاندید برای لیزر موهای زائد هستند. در این روش با توجه به نوع و رنگ پوست شما مقدار طول موج نور لیزر و طول مدت پالس‌ها تعیین می‌شود. هدف اصلی این روش درمانی از بین بردن ریشه موهای زائد بدون این که به بافت‌های پوست آسیب برساند، می‌باشد.

سوالات متداول درباره لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد زمانی که امکان حداقل 1 درصد اختلال هورمونی وجود داشته باشد توصیه نمی‌شود در مادرانی که در دوران شیردهی قرار دارند ممکن است قبل از جلسه لیزر اضطراب بگیرند و همین استرس بر مقدار شیردهی آن‌ها اثر بگذارد.

سازمان جهانی FDA از لیزر به عنوان بهترین روش دائمی برای حذف موهای زائد بدن یاد کرده است. به طوری که در جلسات لیزر تا 95 درصد رضایت مراجعین را مشاهده می‌کنیم.

امروزه دستگاه‌های لیزر با کیفیتی وارد بازار شده است. اما دستگاه آیس پلاتینیوم یکی از بهترین‌ها برای ما ایرانیان است؛ زیرا به علت ساپورت 3 طیف طول موج برای انواع پوست‌ها و موها نتیجه مطلوبی را ارائه می‌دهد.

برای استفاده از کرم‌های بی‌حس‌کننده باید دقت و تجربه زیادی داشت؛ زیرا ممکن است وارد خون شود و در ضربان قلب و تنفس اختلال ایجاد کند.

اگر لیزر موهای زائد توسط یک اپراتور با تجربه و کاربلد زیر نظر پزشک انجام شود؛ یکی از بی خطرترین روش‌های دائمی حذف مو است. در غیر اینصورت ممکن است دچار عوارضی مانند تاول، سوختگی و قرمزی پوست وجود دارد.

هزینه لیزر موهای زائد به وسعت منطقه لیزر، دستگاه لیزر و عوامل دیگر بستگی دارد.

به طور متوسط هر 4 تا 6 هفته باید انجام شود.

2 دیدگاه

  1. سحر گفت:

    سلام من 13 سالمه می خوام بدونم می تونم لیزر موهای زائد صورت انجام بدم؟

    • miss bakhtiari گفت:

      سلام دوست عزیز توصیه پزشکان برای لیزر در سنین بالای 15 سال زمانی که بلوغ جسمی فرد کامل شده باشد توصیه می شود؛ اما با انجام آزمایشات هورمونی و مشورت با پزشک می توانید به لیزر درمانی بپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 - (6 امتیاز)
.