کاشت مو از ناحیه تناسلی امکان پذیر است؟

کلینیک پوست و مو آفرینش > کاشت مو از ناحیه تناسلی امکان پذیر است؟
کاشت مو از ناحیه تناسلی امکان پذیر است؟

فهرست موضوعات در این مقاله

کاشت مو از ناحیه تناسلی امکان پذیر است؟ سوالی که برای اکثر افرادی که قصد کاشت مو دارند، ولی بانک موی قوی ندارند، پیش می‌آید. کاشت مو در سال 1930 توسط یک دکتر ژاپنی ابداع شد. با تحقیقات بسیار اولین روش کاشت مو FUT توسط دکتر نورمن به جهانیان معرفی شد. از آن زمان تا به امروز روش‌های بسیاری برای کاشت مو خلق شده است و یکی از این روش‌ها کاشت مو به روش bht است که از موهای بدن برای کاشت انجام می‌شود. در این روش از کدام نواحی بدن بفولیکول استخراج می‌کنند تا کاشت مو کنند؟ در ادامه به بررسی روش کاشت مو از ناحیه تناسلی خواهیم پرداخت.

کاشت مو از ناحیه تناسلی ممکن است؟

اکثر افرادی که بانک موی ضعیفی دارند به دنبال روشی هستند که بتوانند مو از بدن و جاهای مختلف برداشته و به سر پیوند بزنند. در جواب به سوال کاشت مو از ناحیه تناسلی امکان پذیر است؟ باید بگوییم خیر؛ بافت و فولیکول‌های موجود در موهای ناحیه تناسلی به شدت ضعیف است و به هیچ عنوان قابل کاشت و پیوند به سر نمی‌باشد. در ادامه روش‌های بهتری به جای کاشت مو از ناحیه تناسلی معرفی خواهیم کرد. اگر نیاز به مشاوره دارید فرم زیر را پر کنید تا از خدمات مشاوره رایگان کلینیک پوست و مو آفرینش بهره مند شوید.

چرا کاشت مو از ناحیه تناسلی نامناسب است؟

موهای ناحیه تناسلی برای کاشت مناسب نیستند به دلیل موارد زیر:

  • حساسیت: ناحیه تناسلی یک منطقه حساس است و برداشت موهای آن نواحی بسیار نازک هستند و ممکن است باعث تحریک و التهاب در ناحیه کاشت شود.
  • ریسک عفونت: موهای ناحیه تناسلی می‌توانند باعث افزایش ریسک عفونت‌های باکتریایی و قارچی شوند.
  • تنظیم حرارت: موهای ناحیه تناسلی نقش مهمی در تنظیم حرارت بدن دارند و حذف آنها ممکن است باعث مشکلات در تنظیم حرارت بدن شود.
  • ریسک آسیب: کاشت موهای ناحیه تناسلی ممکن است باعث آسیب به بافت‌های حساس و حساسیت بیشتر ناحیه شود.

بنابراین، بهتر است از روش‌های دیگری مانند اصلاح مو، استفاده از کرم موبر یا لیزر برای حذف موهای ناحیه تناسلی استفاده کنید تا از مشکلاتی که ممکن است با کاشت موها به وجود آیند، جلوگیری کنید.

مطلب مفید: برای کاشت ابرو از کجا مو برمیدارن

کاشت مو به روش BHT

کاشت مو به روش BHT یکی از روش‌های نوین برای افرادی می‌باشد که از بانک موی ضعیفی برخوردار هستند. در این روش از بدن فرد مو جدا شده و به سر پیوند زده می‌شود. در این روش کاشت دکتر متخصص وظیفه دارد تا بدن فرد را به دقت بررسی کند تا موهای شبیه به موی سر هستند را پیدا کنند. در این بررسی شبیه‌ترین موها باید برای پیوند انتخاب شوند وگرنه بعد از کاشت مو حالت بسیار شلخته‌ای به خودشان می‌گیرند.

جایگزین کاشت مو از ناحیه تناسلی

برداشت مو از نواحی مختلف بدن

کاندیدای مناسب جایگزین کاشت مو از ناحیه تناسلی

به این مورد اشاره کردیم و گفتیم که بهترین روش به جای کاشت مو از ناحیه تناسلی روش BHT می‌باشد. اما این روش مناسب همگان نیست. افرادی که مناسب کاشت مو به روش BHT می‌باشند عبارتند از:

  • کسانی که بانک موی ضعیفی دارند.
  • افرادی که ریزش موی شدید دارند.
  • افرادی که شیمی درمانی کرده و هیچ موی قوی ندارند.
  • کسانی که به طور کامل طاس هستند.
  • افرادی که حجم موهای خوبی ندارند.
  • افرادی که به طور ژنتیکی موهایشان ریخته است.

ناگفته نماند افرادی که از بانک موی خود زیاد استفاده کرده اند هم جزو کاندیدای کاشت مو به روش BHT می‌باشند. به دلیل استفاده زیاد از بانک مو برداشت مو تقریبا با ریسک بالایی همراه خواهد بود. برداشت بیش از حد به گرافت‌ها آسیب زده و فرصت رشد مجدد را به آن‌ها نمی‌دهد. همچنین افرادی که به هر دلیلی قسمتی از موهای خود را از دست داده اند می‌توانند کاندید مناسبی باشند.

بهترین منطقه برداشت مو BHT

درست است که قبل از برداشت مو دکتر باید تمامی نواحی را بررسی کند. اما یکی از بهترین مناطق برای برداشت ریش صورت می‌باشد. ریش صورت به دلیل داشتن سرعت رشد بالا و شباهت زیاد به موی سر یکی از بهترین مناطق است. معمولا از زیر چانه مو برداشت می‌شود تا به زیبایی فرد آسیب وارد نشود.

اما اگر فرد از بانک موی قوی در ریش خود برخوردار نبود دکتر به سراغ موهای سینه می‌رود. درصد موفقیت کاشت مو به این روش معمولا بین 60 تا 90 درصد است و جایگزین بسیار عالی برای کاشت مو از ناحیه تناسلی می‌باشد.

عوارض کاشت مو به روش BHT

عوارض کاشت مو به روش BHT

عوارض کاشت مو

معمولا یکی از بی‌خطر‌ترین و بی عارضه‌ترین روش‌های کاشت مو BHT می‌باشد. اما بدان معنا نیست که هیچ خط و عوارضی ندارد. بعد از کاشت مو با عوارض کوچک و کوتاهی رو به رو می‌شوید اما نگران نباشید. این عوارض بعد از مدتی از بین خواهند رفت. در ادامه بخشی از عوارضی که ممکن است برایتان به وجود بیاید را خواهیم گفت.

  • زخم بعد از کاشت: بعد از کاشت مو اسکار و زخم‌های بسیار کوچکی در نواحی کاشت پدید می‌آیند. توصیه می‌شود به هیچ وج زخم‌ها را نکنید. پدید آمدن جای زخم معمولا نشان از خوب شدن و بهبودی دارد. اما اگر زخم‌ها و لایه‌ها را از روی سر جدا کنید جای اسکار روی سر شما باقی خواهد ماند.
  • ریزش مو: در روش جایگزینی که به جای کاشت مو از ناحیه تناسلی معرفی کرده ایم، بعضا مشاهده شده که موی افراد بعد از 3 الی 5 هفته از کاشت شروع به ریزش می‌کند. این یک موضوع طبیعی می‌باشد و اصلا جای نگرانی وجود ندارد. در سال اول یک بار موها ریزش می‌کنند. این ریزش نشان از تقویت فولیکول‌های مو دارد. در رشد بعدی موها بسیار زیباتر از حالت قبل می‌باشند.
  • نحوه انتخاب گرافت‌های مو: پیش‌تر اشاره کردیم افرادی که از موهای ریش و سینه قوی برخوردار هستند کاندید مناسبی جهت کاشت مو به روش BHT می‌باشند. اما برداشت مو نیازمند یک سری شرایط است که فرد باید آن‌ها را داشته باشد. از این نیازمندی‌ها می‌توانیم به شباهت به مو سر، تراکم مو، گرافت‌های چند فولیکولی و غیره اشاره کنیم در ادامه بیشتر با این نیازمندی‌ها آشنا خواهیم شد.
  • میزان تراکم: یکی از نیازمندی‌های اصلی که فرد برای کاشت مو باید داشته باشد، میزان تراکم بالا است، بدن هر فرد گرافت‌های فعالی دارد که قابل برداشت می‌باشد. در هر سانتی متر مربع این گرافت‌ها یافت شده و بسیار دقیق برداشت می‌شوند.
  • شباهت موی بدن به موی سر: از دیگر نیازمندی‌ها می‌توانیم به شباهت موی برداشت شده به موی سر اشاره کنیم. موی سر معمولا بافتی مشکی و ضخیم دارد. دکتر متخصص باید موهایی با بیشترین شباهت به موی سر را از بدن جدا کرده و به سر پیوند بزنند.

آزمایش قبل از کاشت مو

قبل از هرگونه اقدامی لازم است تا شما آزمایش‌های اولیه را داده باشید. این آزمایش‌ها به شما و پزشک کمک می‌کند‌، تا روش جایگزین از ناحیه تناسلی را به بهترین شکل پیدا کند. همچنین این آزمایشات به تجویز داروهای بعد از کاشت بسیار کمک می‌کنند. هدف دیگر از آزمایشات قبل از کاشت مو مشخص شدن وضعیت سلامت شما برای پزشک است. این آزمایشات جهت مطمئن شدن از نداشتن بیماری‌هایی مانند هپاتیت و ایدز گرفته می‌شود.

سخن آخر

در این مقاله تلاش کردیم تا به سوال کاشت مو از ناحیه تناسلی امکان پذیر است؟ پاسخ دهیم. کاشت مو از این منطقه به دلیل ضعیف بودن مو عملا غیر ممکن است. اما جای هیچ نگرانی نیست. چرا که روش‌های بسیاری برای کاشت مو وجود دارند. شما با مراجعه به یک دکتر متخصص می‌توانید روش کاشت موی مناسب خود را با توجه به شرایطی که دارید انتخاب کنید.

سوالات متداول

  1. درصد موفقیت پیوند مو از بدن چقدر است؟
    تقریبا بین 60 تا 90 درصد این عمل زیبایی موفقیت آمیز خواهد بود.
  2. چرا نمی‌توان از ناحیه تناسلی مو کاشت؟
    به دلیل تار‌های موی ضعیف ناحیه تناسلی، کاشت از این منطقه تقریبا غیر‌ممکن می‌باشد.
  3. برای کاشت مو به از چه مناطقی مو برداشت می‌شود؟
    در روش BHT معمولا از موهای ریش و سینه استفاده می‌شود.
  4. کاشت مو از ناحیه تناسلی به سر امکان‌پذیر است؟
    همانطور که متوجه شدید کاشت مو از ناحیه تناسلی به سر امکانپذیر نیست و فولیکول‌های این ناحیه تناسبی با فولیکول‌های ناحیه سر ندارند.
5/5 - (2 امتیاز)

در این بخش پربازدید ترین مقالات کلینک پوست و مو آفرینش قرار داده می شوند.

سن مناسب کاشت مو

روش های کاشت مو

جدیدترین روش کاشت مو در امریکا

نظرات کسانی که کاشت مو انجام داده اند

علت کوچک شدن چشم بعد از عمل بلفاروپلاستی

قیمت کاشت هر تار مو

کاشت مو در شیراز بهتر است یا تهران؟

نظرات در مورد کاشت ابرو

عوارض لیزر بیکینی برای دختر

میکرو ابرو بعد از چند روز طبیعی میشه

1 دیدگاه

  1. مصطفی گلیم‌باف گفت:

    مقاله کاشت مو از ناحیه تناسلی جالب بود، ممنونم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.