آزمایشات قبل از کاشت مو

کلینیک پوست و مو آفرینش > آزمایشات قبل از کاشت مو
آزمایشات قبل از کاشت مو

فهرست موضوعات در این مقاله

زمانی که تصمیم شما برای کاشت مو قطعی شد باید قبل از عمل، آزمایشات قبل از کاشت مو را انجام دهید. انجام آزمایش‌های قبل از کاشت مو یکی از مهمترین اقداماتی است که باید برای آن برنامه ریزی کنید. یکی از اولین مراحل آزمایشات قبل کاشت مو انجام تست‌های اولیه غربالگری سلامت است. معاینه پزشک متخصص برای تشخیص واجد شرایط بودن شما برای عمل کاشت مو یکی از مراحل مهم قبل از کاشت مو است. در ادامه مقاله مهمترین آزمایشات قبل از کاشت مو را بیان می‌کنیم.

غربالگری اولیه قبل از آزمایشات کاشت مو

بعد از آن که شما برای عمل کاشت مو تصمیم گرفتید باید به سوالات پزشک درباره وضعیت جسمانی و سلامتی خود به خوبی پاسخ دهید تا پزشک با غربالگری و اطلاعات دقیق درباره سلامتی شما، ضروری‌ترین آزمایشات قبل از کاشت مو را تجویز کند. یکی از اصلی‌ترین مراحل قبل از کاشت مو همین سوالات پزشک است؛ زیرا در این مرحله پزشک تشخیص می‌دهد که آیا شما واجد شرایط برای کاشت مو هستید یا خیر. برای مثال افرادی که دیابت و فشار خون دارند باید تحت نظارت شدید پزشک عمل کاشت مو را انجام دهند یا در مواردی از کاشت مو منع می‌شوند.

آیا باید قبل از کاشت مو آزمایش خون بدهم؟

بله، قبل از کاشت مو، ممکن است پزشک شما بخواهد آزمایش خونی انجام دهید تا اطمینان حاصل شود که شرایطی که ممکن است بر روی رشد مو تأثیر بگذارند، مانند کمبود ویتامین‌ها، مسمومیت با فلزات سنگین و یا اختلالات هورمونی، در بدن شما وجود ندارد. همچنین در برخی موارد، پزشک ممکن است بخواهد آزمایش‌های دیگری را هم انجام دهید، مانند تست‌های ژنتیکی برای بررسی بیماری‌های مرتبط با ریشه‌یابی، یا آزمایش‌های خون برای اطمینان از عدم وجود عفونتهایی که می‌توانند به محل کاشت مو آسیب برسانند.

حتما بخوانید: نظرات کسانی که کاشت ابرو انجام داده اند

آزمایشات قبل از کاشت مو

هدف از آزمایشات قبل از کاشت مو بررسی وضعیت سلامتی بیمار برای تشخیص بیماری‌های عفونی و مزمن است. انواع آزمایشات مهم قبل از کاشت مو شامل موارد زیر می‌شود:

  1. آزمایشات قند خون
  2. تست HIV
  3. آزمایشات هپاتیت C یا به اختصار (HCV)
  4. آزمایشات هپاتیت B یا به اختصار (HBsAg)
  5. آزمایشات انعقادی
  6. بررسی فشار خون
  7. آزمایشات قند خون

همان‌طور که می‌دانید آزمایشات قند خون قبل از کاشت مو برای اطلاع از وضعیت دیابت فرد می‌باشد. با بررسی سطح قند خون متقاضی کاشت مو متوجه آن می‌شویم که برای کاشت مو واجد شرایط هست یا نه. اگر سطح خون خون متقاضی بالا باشد یا به عبارت دیگر هپاتیت داشته باشد باید از از عمل کاشت مو تحت درمان پزشک قرار گیرد. معمولا بیماران هپاتیتی نمی‌توانند کاشت مو انجام دهند در شرایطی می‌توانند کاشت مو انجام دهند که داروهای تجویزی پزشک را به طور منظم و دقیق مصرف کرده باشند و بتوانند وضعیت خود را به خوبی مدیریت کنند.

یکی دیگر از چالش‌های بیماران دیابتی این است که پزشک باید چه تعداد گرافت از بانک مو آن‌ها برای پیوند بردارد. برای این که زخم آن‌ها زودتر بهبود یابد پزشک ترجیح می‌دهد که تعداد کمی گرافت از بانک مو برداشت کند. البته برداشت تعداد مناسب گرافت به تشخیص، تبحر و تجربه جراح مرتبط است.

آزمایشات HIV قبل از کاشت مو

ایدز یا HIV یک ویروس است به سیستم ایمنی بدن حمله می‌کند و توانایی بدن برای مبارزه با عفونت‌ها را کاهش می‌دهد. در بهترین کلینیک کاشت مو آزمایشات HIV برای مشخص شدن وضعیت بیمار و آلوده نبودن به HIV انجام می‌شود. در صورتی که نتیجه آزمایشات HIV مثبت باشد برای جلوگیری و حفاظت کادر درمان در مقابل این بیماری عمل کاشت مو برای متقاضی انجام نمی‌شود.

آزمایشات هپاتیت B و C از آزمایشات قبل از کاشت مو

هپاتیت B و C در دسته بندی ویروس‌های عفونی که هدف حمله آن‌ها به کبد است قرار دارند. این دو. بیماری در بیماری عفونی در رتبه بندی خطرناک‌ترین‌ها قرار دارند. هپاتیت نوع B و C به راحتی از طریق وسایل جراحی از فردی به فرد دیگر انتقال می‌یابد. انجام دو نوع آزمایش یکی از مهمترین آزمایشات قبل از کاشت مو است. افرادی که به این نوع بیماری‌ها مبتلا هستند کاندیدای مناسبی برای کاشت مو نیستند.

آزمایش خون قبل از کاشت مو

آزمایشات انعقادی خون زمان دقیق لخته شدن خون را مشخص می‌کند و به متخصصین این دید را می‌دهند که در حین عمل بتوانند از خطرات خونریزی جلوگیری کنند. دانستن این میزان انعقاد خون و مبتلا بودن به بیماری هموفیلی قبل از عمل کاشت مو بسیار مهم است زیرا در طی جراحی کاشت مو، برای برداشت فولیکول‌های مو از بانک مو باید برش‌های مختلفی زده شود و در این شرایط اگر خون نتواند به درست و به موقع لخته شود می‌تواند باعث افزایش خطر خونریزی بعد از کاشت مو شود.

آزمایشات فشار خون قبل از کاشت مو

آزمایشات و تست فشار خون باید روز عمل و قبل از عمل کاشت مو انجام شود. اگر فشار خون بیمار بالا و پایین شود، باید تا نرمال شدن شرایط بیمار منتظر ماند و عمل را انجام نشود. در برخی موارد بالا و پایین شدن فشار خون در متقاضیان به علت استرس عمل یا خواب ناکافی در روز قبل از عمل است که با صبوری برای اینکه بیمار به حالت طبیعی برگردد می‌توان زمان عمل را کمی جا به جا کرد. اما افرادی که دچار بیماری فشار خون هستند تنها بعد از این که پزشک تایید شان کند و مصرف داروهای کنترل کننده قبل از عمل می‌توانند پیوند مم تاانجام دهند در غیر این صورت پیوند مو برای افرادی که فشارخون دارند ممکن نیست.

آزمایش FBS از آزمایشات قبل از کاشت مو

آزمایش FBS یا آزمایش قند خون ناشتا، یکی از آزمایش‌هایی است که پزشکان ممکن است قبل از کاشت مو از شما بخواهند انجام دهید. این آزمایش برای اندازه‌گیری سطح قند خون در بدن شما و در وضعیت ناشتا انجام می‌شود. سطح قند خون بالا ممکن است بیماری دیابت را نشان دهد که می‌تواند بر روی موفقیت عمل کاشت مو و ترمیم زخم‌های جراحی تأثیر بگذارد.

آزمایش ادرار از آزمایشات لازم قبل از کاشت مو

این آزمایش نوعی آزمایش غربالگری ادار است. جراح کاشت مو برای بررسی بیماری های شایع، عفونت های اداری، مشکلات کبدی این آزمایش را درخواست می کند. انجام این آزمایش به جراح کاشت مو در تجویز داروهای بعد از کاشت مو کمک شایانی می کند.

برخی دیگر از آزمایشات قبل از کاشت مو

  1. در شرایطی که ویروس کرونا همه گیر است باید دو روز قبل از عمل کاشت مو نتیجه آزمایش کووید 19 یا کرونا به پزشک ارائه شود.
  2. آزمایش‌های ECG/EKG باید قبل از عمل کاشت مو در بیماران قلبی و بیمارانی که مشکلات فشار خون دارند، انجام شود.
  3. آزمایشاتی که علت ریزش را تعیین می‌کنند مانند آزمایشات هورمونی، آزمایشات تیروئیدی و تعیین سطح آهن موجود در بدن باید قبل از عمل کاشت مو انجام شوند.

علت آزمایشات قبل از کاشت مو چیست؟

آزمایشات قبل از کاشت مو

علت آزمایشات قبل کاشت مو چیست؟

زمانی می‌توانید بهترین نتیجه را از کاشت مو بگیرید که پزشک متخصص مواردی همچون علت ریزش مو، علت طاسی سر، وضعیت بانک مو، سلامتی و ایمنی بدن شما را بررسی کرده باشد. در حالت کلی بهترین کلینیک کاشت مو طبیعی آزمایشاتی با اهداف بررسی قند خون، هرگونه ویروس و پاتوژن که امکان انتقال از خون را داشته باشد؛ مانند HIV یا ایدز و هپاتیت B و C توصیه می‌کند.

آزمایشات قبل از کاشت مو به عنوان یک بخش اساسی از مراحل پیشگیری و درمان بیماری‌های مرتبط با مو و پوست سر مورد استفاده قرار می‌گیرند. این آزمایشات شامل بررسی سلامت پوست سر، بررسی نوع ریشه مو، اندازه و شکل نازکی‌های مو، وجود عفونت در پوست سر و سایر علل مرتبط با مو و پوست سر می‌باشد.

هدف اصلی این آزمایشات، اطمینان از سلامت پوست سر و ریشه موهایی است که قرار است کاشته شوند و همچنین بررسی اینکه آیا کاشت مو برای بیمار مناسب است یا نه. بهطوری که با انجام این آزمایشات، مشکلات مرتبط با پوست سر و ریشه مو قبل از کاشت مو شناسایی و درمان شوند و احتمال موفقیت کاشت مو بالاتر رود.  به علاوه، برای اطمینان از اینکه بیماری‌هایی مانند التهاب پوست سر، عفونت و سایر مشکلات دیگری که ممکن است باعث شکست کاشت مو شوند، پیشگیری شود. در نتیجه، آزمایشات قبل از کاشت مو برای افزایش احتمال موفقیت کاشت مو و همچنین بهبود سلامت پوست سر بسیار مهم هستند.

برای آزمایش کاشت مو باید ناشتا بود؟

بسته به نوع آزمایشی که برای شما تجویز شده است، ممکن است نیاز باشد که قبل از انجام آن، ناشتا باشید یا خیر. برای برخی از آزمایش‌ها مانند آزمایش خون، ممکن است نیاز باشد که به صورت ناشتا برای ۸ تا ۱۲ ساعت قبل از آزمایش باشید تا نتایج آن دقیق‌تر باشد. اما برای برخی آزمایش‌ها، مثل آزمایش پوستی و آزمایش ریشه مو، نیازی به ناشتایی نیست و شما می‌توانید پیش از انجام آن غذای کافی و متنوعی بخورید.

بهترین راهنمایی در این مورد این است که پیش از انجام هر گونه آزمایشی، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و از او بپرسید که آیا نیاز به ناشتایی قبل از آزمایش شما وجود دارد یا خیر. به علاوه، پیش از انجام هر آزمایشی، بهتر است با پزشک خود درباره هر گونه دارویی که در حال مصرف هستید و همچنین هر گونه حساسیت یا مشکل پزشکی دیگری که دارید، صحبت کنید. این اطلاعات به پزشک کمک می‌کند تا بتواند به درستی نوع و زمان آزمایش موردنیاز را برای شما تعیین کند.

اگر آزمایشات قبل از کاشت مو مثبت باشد چه می‌شود؟

اگر آزمایشات قبل کاشت مو مثبت باشد چه می‌شود؟

جواب آزمایشات قبل از کاشت مو

در بین متقاضیان کاشت مو پیش می‌آید که برخی افراد از بیماری‌های خود مطلع نیستند یا بیماری‌های خود را برای عقب نیفتادن عمل کاشت مو به پزشک اطلاع نمی‌دهند که همین امر پیچیدگی‌های عمل را بیشتر می‌کند. برای این که پزشک بتواند بهترین روش کاشت مو را برای شما برگزیند بهتر است قبل از عمل کاشت مو از تمامی سوابق پزشکی شما مطلع باشد.

ممکن است این سوال در ذهن شما پیش بیاد که اگر من درباره بیماری‌های خود مطلع نباشم و دقیقا روز عمل متوجه شوم چکار می‌توانم بکنم؟ برای پاسخ به این سوال پیشنهاد می‌کنیم که از تعیین وقت عمل آزمایشات قبل از عمل کاشت مو را انجام دهید و یک وقت معاینه قبل از عمل بگیرد و نتایج آزمایشات را به پزشک ارائه دهید.

اگر آزمایشات قبل از کاشت مو مثبت باشد به این معنی است که پوست سر و ریشه موهایی که قرار است کاشته شوند، سالم و مناسب برای کاشت مو هستند. در این صورت، پزشک متخصص ممکن است بر اساس نتایج آزمایشات و نیاز بیمار، به او توصیه کند که کاشت مو را انجام دهد.

چه افرادی مناسب کاشت مو نیستند؟

چه اشخاصی مناسب کاشت مو نیستند؟

چه افراد کاندید کاشت مو هستند؟

تا اینجای مقاله با آزمایشات قبل از کاشت مو آشنا شدید در صورتی که این آزمایشات مثبت باشد فرد کاندیدای مناسبی برای کاشت مو نیست. اگر بخواهیم افرادی که کاندیدای متناسب برای کاشت مو نیستند را دسته بندی کنیم را به طلی بیان کنیم باید بگوییم افرادی که نارسایی کبد و کلیه دارد و افرادی که مشکلات و قلبی دارند به هیچ وجه نباید عمل کاشت مو انجام دهند. اگرچه بیشتر افراد می‌توانند برای کاشت مو مناسب باشند، اما برخی افراد به دلیل مسائل پزشکی مانع از کاشت مو می‌شوند. افراد زیر ممکن است نامناسب برای کاشت مو باشند:

  1. افرادی که دارای بیماری‌های خاصی هستند: مانند سرطان، دیابت، بیماری‌های خونی، عفونت‌های پوستی شدید و دیگر بیماری‌هایی که ممکن است باعث مشکلات بیشتری برای بیمار شوند.
  2. افرادی که دارای مشکلات پوستی هستند: مانند التهاب پوست سر، پسوریازیس، اگزما و سایر مشکلات پوستی که ممکن است باعث شکست کاشت مو شوند.
  3. افرادی که دارای عوارض جانبی از قبیل خونریزی‌های شدید، بی‌خوابی، اضطراب شدید، افسردگی، دارای عادات خطرناک مانند سیگار کشیدن، مصرف الکل و مواد مخدر، و یا دارای تاریخچه نارسایی اعضای بدن هستند.
  4. افرادی که دارای مشکلات هورمونی هستند: مانند بیماری‌های تیروئید، داروهای هورمونی و مشکلات هورمونی دیگر.
  5. افرادی که دارای مشکلات قلبی هستند: مانند فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی، و مشکلات قلبی دیگر دیگر.

نتیجه گیری

همان طور که در مقاله اشاره شد انجام آزمایشات قبل از کاشت مو این دیدگاه مهمی برای بررسی وضعیت متقاضی قبل از کاشت مو به پزشک می‌دهد. البته انجام آزمایش و اقدامات قبل از عمل فقط برای بررسی پزشک نیست بلکه به فواید زیادی برای متقاضی به همراه دارد مثل آگاهی کامل از وضعیت جسمانی خود، دیدن دکتر و پرستارها قبل از عمل و فرصت کافی برای پرسش سوال‌های پیش آمده است. به طور کلی حتما قبل از کاشت مو انجام آزمایشات را جدی بگیرید تا بهترین نتیجه را در شرایط مطلوب بدست آورید.

سوالات متداول درباره آزمایشات قبل از کاشت مو

  1. ضروری‌ترین آزمایشات قبل از کاشت مو کدامند؟
    از ضروری‌ترین آزمایشات قبل از کاشت مو باید از آزمایش قند خون، HIV، آزمایش انعقاد خون، فشار خون و آزمایش هپاتیت نوع B و C نام برد.
  2. آیا در روز پیوند کاشت مو باید آزمایش بدهیم؟
    بله، باید قبل از فشار خون شما توسط کلینیک اندازه‌گیری شود تا دچار دشواری‌های حین جراحی نشوید.
5/5 - (7 امتیاز)

در این بخش پربازدید ترین مقالات کلینک پوست و مو آفرینش قرار داده می شوند.

سن مناسب کاشت مو

روش های کاشت مو

جدیدترین روش کاشت مو در امریکا

نظرات کسانی که کاشت مو انجام داده اند

علت کوچک شدن چشم بعد از عمل بلفاروپلاستی

قیمت کاشت هر تار مو

کاشت مو در شیراز بهتر است یا تهران؟

نظرات در مورد کاشت ابرو

عوارض لیزر بیکینی برای دختر

میکرو ابرو بعد از چند روز طبیعی میشه

2 دیدگاه

  1. هدی جعفری گفت:

    آزمایشات قبل از کاشت مو همش با خونه نمی شود آزمایش های ادراری داد؟

    • miss bakhtiari گفت:

      سلام و وقت بخیر
      همه آزمایشات ضروری فقط از طریق خون انجام نمی‌شود. برخی از آزمایشات قبل از کاشت مو ادراری هستند و پزشک با بررسی آزمایشات ادراری علائم بیماری‌های شایع، شرایط پزشکی و سایر مشکلات متابولیکی مثل عفونت‌های ادراری، مشکلات کبد و دیابت تشخیص می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.